Aanmelden als bètatester iOS

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van Klasbord Ouderapp. De app ziet er hetzelfde uit en de functionaliteit is niet veranderd, maar de techniek achter Klasbord Ouderapp is helemaal vernieuwd. Dit hebben we gedaan om klaar te zijn voor de toekomst en om de app sneller en stabieler te maken.

Intern hebben we de app al flink getest en we zijn klaar voor de volgende fase; feedback van jullie, de gebruikers!

Testflight installeren.

• Open de Appstore en zoek naar de app TestFlight.

Klik op Download
  • Klik op Download.
  • Klik op Installeer.

Klik op Installeer
  • Voer het wachtwoord van je Apple ID in wanneer daar naar gevraagd wordt.
  • De eerste keer dat je TestFlight opent krijg je onderstaande melding. Klik hier op Sta toe.

Kies Sta toe en daarna Ga door
  • Klik nu op Ga door. Je ziet onderstaande scherm:

Kies Wissel in

Klasbord Ouderapp toevoegen

• Open deze link op het apparaat waarop je TestFlight hebt geïnstalleerd.
  • Testflight zal openen en je ziet het volgende scherm, klik op Accepteer.

Kies Accepteer
  • Klik nu op Installeer.
  • Je krijgt de volgende melding, kies weer voor Installeer.

Kies Installeer
  • Nadat de installatie voltooid is zie je het volgende scherm. Klik op open om Klasbord Ouderapp te openen.

De bètaversie is geïnstalleerd
  • De app die al op je toestel was geïnstalleerd is nu vervangen door de bètaversie. Je kan Klasbord Ouderapp dus gewoon via het normale icoon openen. Je hoeft niet elke keer Testflight te openen om in Klasbord Ouderapp te komen.

Afmelden.

Mocht je deelnemen aan het bètaprogamma, maar weer terug willen naar de 'normale' versie van de app dan kan dat. We vragen je wel om ook het feedbackformulier in te vullen om aan te geven waarom je terug wil naar de 'normale' versie. Klik hier om weer af te melden.

Help mee en geef ons jouw feedback!

Graag horen wij jouw ervaring met de nieuwe app. Werkt deze zoals je verwacht? Zijn de snelheid en de stabiliteit verbeterd? Start de app sneller op?

Via dit externe formulier kan je je bevindingen delen.