Kleine aanpassingen en snelheidsverbeteringen - augustus 2022

✅ Opgeloste problemen

• In sommige gevallen resulteerde het exporteren van de privacy instellingen in een foutmelding. Dit hebben we verholpen.
  • Als een gebruiker verwijderd werd, die ook auteur is van tijdlijnberichten, leverde dit problemen op met het ophalen van de tijdlijnberichten. Dit hebben we opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Infoscherm: er zijn meerdere verbeteringen doorgevoerd aan Infoscherm, waaronder een nieuw YouTube component. Deze verbeteringen zouden er voor moeten zorgen dat Infoscherm stabieler werkt.
  • Als afzender van een bericht in de berichten module kun je een lijst opvragen aan wie het bericht is verstuurd. Deze wordt nu pas getoond nadat de gebruiker erop klikt. Dit zorgt voor een snellere werking van de berichten module. In het bijzonder bij berichten met vele ontvangers.
  • Als een gebruiker de mobiele app opent via een notificatie (bijv. nieuw tijdlijnbericht) opent de app het tijdlijnbericht detail scherm, zonder een mogelijkheid om via een terugknop terug te gaan naar de tijdlijn. Dit is verbeterd en nu kunnen gebruikers gebruik maken van een terug knopje.
  • We hebben de weergave van de app op iOS apparaten verbeterd.
  • De email validatie is verbeterd.