Inloggen via MOO (basishub)

Inloginstructie Klasbord via MOO (basishub)

Je kunt op twee manieren inloggen op Klasbord m.b.v. MOO.

Via de tegel in MOO op je PC

Maak je gebruik van MOO, klik dan op de tegel van Klasbord om in te loggen. Je bent direct ingelogd en hoeft geen gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.
De ICT-Coördinator van de school heeft rechten om programma’s toe te wijzen in MOO in de vorm van tegels. Zo ook de tegel van van de Klasbord Ouderapp. Als deze is toegewezen aan de leerkrachten kun je de Klasbord Ouderapp bereiken via Programma's > Schoollinks. En dan kun je hem ook op de Startpagina van MOO zetten. Wel zo makkelijk! 

Via de Klasbord app met je MOO account

Download de Klasbord app via de Play- of App store of ga naar de Klasbord Ouderapp website: https://ouderapp.klasbord.nl/

In het aanmeldscherm kies je voor: “Inloggen met MOO”

Voer je-mailadres in + wachtwoord in en klik op op Aanmelden

Het kan zijn dat je je wachtwoord nog moet wijzigen. Wanneer je gevraagd wordt om een nieuw wachtwoord in te geven, geef dan een persoonlijk wachtwoord op.

Stap 4:

Wanneer je account gekoppeld is aan meerdere scholen, komt onderstaand scherm in beeld. Hier je de school waarop je in wilt loggen. Daarna ben je automatisch ingelogd.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.