Reageren op absenties en badge-icon voor iOS - oktober 2022

✨Nieuwe features

• Het is nu mogelijk om een reactie te plaatsen op een absentiemelding. Wanneer je een reactie plaatst, wordt er een Bericht gemaakt door middel van de berichtenbox.
  • Wanneer een ouder het antwoord op een privacyvraag aanpast, kan je daar nu een notificatie van ontvangen. Dit werkt op dezelfde manier als de notificaties die je al kent binnen Klasbord.
  • We hebben voor iOS een badge counter toegevoegd. Deze houdt bij hoeveel ongelezen push notificaties er zijn.

✅  Opgeloste problemen

• Er is een kleine aanpassing gedaan aan de MOO synchronisatie waardoor deze nu rekening houdt met de MOO synchronisatie-instelling van de school. Dit kan synchronisatieproblemen voorkomen.
  • Het kon voorkomen dat je notificaties kreeg over goed te keuren gebruikers die daarna nergens te vinden waren. Dit is opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Er is op de achtergrond een aanpassing gemaakt aan het aankopen van een persoonlijk plus-account.
  • Wanneer je een nieuwe Klasbord-omgeving maakt kan je nu ook meteen de locatie van de school en je telefoonnummer invullen.