Ouders uitnodigen met een groepscode

Ouders uitnodigen met een koppelcode voor de hele groep

  1. Ga naar ouderapp.klasbord.nl en klik op Beheer.
  2. Maak een nieuwe groep of selecteer een bestaande groep.
  3. In het scherm met de groepsinstellingen vind je onderaan de groepscode waarmee ouders zichzelf automatisch kunnen koppelen aan je groep. Klik op het brief-icoon om een brief te genereren met instructies voor ouders en deze unieke koppelcode.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.