Berichten plannen en RSS dia - januari 2023

✨ Nieuwe features

• Je kan nu als leerkracht ook een overzicht van ingevulde privacy vragen exporteren vanuit de mobiele app. Ga hiervoor in het menu naar groepen en kies de juiste groep.*
  • Je kan nu ook je eigen account verwijderen vanuit het webportaal. Klik hiervoor rechtsboven op je naam en kies dan voor 'Mijn profiel'.
  • Het is vanaf nu mogelijk om een RSS-dia toe te voegen aan je infoscherm. Op deze manier kan je makkelijk actuele informatie op het scherm tonen. Er zijn veel verschillende RSS-feeds die je op het infoscherm kan laten zien met bijvoorbeeld het laatste nieuws, actuele trein of bus tijden of informatie van de overheid.
  • Je kan nu een tijdlijn bericht uitgesteld publiceren op een ingesteld tijdstip. Dit is een feature en is beschikbaar binnen de Plus editie. Door de extra toegevoegde publiceer optie hebben we een tussenscherm geïntroduceerd.*
  • 's Nachts worden nu van een hoop onderdelen van Klasbord oude verwijderde informatie opgeruimd. Alles dat langer dan 90 dagen geleden is gesoftdelete, wordt definitief verwijderd.

Opgeloste problemen

• Op alle modals binnen de mobiele app wordt nu gebruik gemaakt van een ‘iOS safe area’. De info van je telefoon zelf zal daardoor niet meer over de inhoud van de app heen worden getoond.

* Deze functie is alleen beschikbaar in de plus-versie van Klasbord Ouderapp