Je account verwijderen

Je kan je eigen Klasbord-account verwijderen, bijvoorbeeld omdat je kinderen naar de middelbare school gegaan zijn. Dit kan je zelf doen in de app of de webversie.

Wanneer je je eigen account verwijdert dan kan je dit niet ongedaan maken. Wanneer je jouw account verwijderd hebt kan je de tijdlijn en foto's niet meer zien en geen Klasboek maken.

Account verwijderen in de app

• Open het menu en ga naar Instellingen.
  • Kies Mijn profiel.
  • Kies Account verwijderen.

Account verwijderen in de webversie

• Klik rechtsboven op je naam.
  • Klik op Mijn profiel.
  • Klik op Account verwijderen.

Alle gegevens van een verwijderd account worden verwijderd of geanonimiseerd. Bijvoorbeeld reacties en geplaatste berichten worden aangepast naar 'Verwijderde gebruiker' als auteur. In eerste instantie worden de gegevens nog niet permanent verwijderd (soft-delete) na 90 dagen worden de gegevens permanent verwijderd (hard-delete).