Veel verbeteringen - maart 2023

✨ Nieuwe features

• De mobiele app heeft nu een versie checker. Met behulp van de versie checker kunnen we gebruikers waarschuwen om te updaten. Daarnaast kunnen we gebruikers de toegang tot de app ontzeggen, als de app al te lang niet is geüpdatet. Zo voorkomen we dat mensen problemen met de app ervaren omdat ze in een te oude versie werken.

✅ Opgeloste problemen

• Als je in de mobiele app terug ging van het tijdlijnbericht aanmaken scherm naar het tijdlijn scherm, bleef er constant een spinner in beeld staan. Dit is opgelost.
  • Tijdens het aanmaken van een RSS dia (Infoscherm) werkte de preview niet altijd correct. Ook was het mogelijk om een negatief nummer in te vullen bij het aantal weer te geven nieuwsberichten. Beide problemen zijn nu opgelost.
  • In de mobiele app in de Absentiemelder werden de iconen niet altijd goed weergegeven. Dit is opgelost en de iconen worden nu goed weergegeven.*

🚀  Verbeteringen

• We hebben meerdere verbeteringen doorgevoerd aan Klasbord Ouderapp.
  • We hebben op meerdere locaties spinners toegevoegd aan Klasbord Ouderapp (bijv. bij het inloggen en op de tijdlijn).
  • De klasboek app wordt nu in een los tabblad geopend.
* Deze functie is alleen beschikbaar in de plus-versie van Klasbord Ouderapp