Gebeurtenissen in de kalender zetten en beheren

Met de kalender kun je kalenderitems aanmaken voor je groep(en). De items zijn alleen te zien voor de ouders van de groepen waarvoor je het item toevoegt. De kalender kan zowel per maand, week en dag, als in een lijst weergegeven worden. Dit kun je veranderen met de knoppen rechtsboven de kalender. 
Met de balk linksboven is de kalender te filteren op bepaalde groepen. Hier worden alleen de groepen getoond waar je lid van bent. 

Let op: De kalender is alleen beschikbaar in de plus-versie van Klasbord Ouderapp

Nieuw kalenderitem

Met deze knop is het mogelijk om nieuwe items toe te voegen aan de kalender. Bij het aanmaken van een nieuw kalenderitem moet een titel, omschrijving, de groep(en), een start- en einddatum en –tijd ingevuld worden. 

Gebruik je de app? Klik dan op +.

Bewerken kalenderitem 

Je kunt de kalenderitems van je eigen groep beheren door op de items in de kalender te klikken. In de app doe je dit door naast het item op het potlood te klikken.
Het venster waarin kalenderitems bewerkt kunnen worden is vrijwel identiek aan het scherm waar de gebruiker een item aanmaakt. Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.