Doorlopende gesprekken - april 2023

✨ Nieuwe features

• Het is vanaf nu mogelijk om een doorlopend gesprek aan te maken. Een doorlopend gesprek is onderdeel van onze gesprekkenplanner (Gesprekken). Leerkrachten kunnen een gesprek aanmaken zonder eindtijd voor de inschrijvingsperiode. Op deze manier kan je bijvoorbeeld elke vrijdag een gespreksmogelijkheid aanmaken. Ouders kunnen zelf op ieder moment een gespreksmoment inplannen.

✅ Opgeloste problemen

• Als een gebruiker al ingelogd is in de mobiele app en nog een bestaand account wil toevoegen, werkte de wachtwoord vergeten functionaliteit niet naar behoren (door op de link in de wachtwoord vergeten mail te klikken, bleef de app eeuwigdurend laden). Dit probleem is opgelost en de wachtwoord vergeten functionaliteit werkt nu zoals het hoort.
  • Er zat een bug in de Microsoft 365 kalender functionaliteit. Deze bug hebben wij opgelost.
  • In sommige gevallen kon het voorkomen dat de groepenfilter op de tijdlijn niet juist gesorteerd stond. Dit hebben wij opgelost waardoor 'Alle groepen' altijd bovenaan staat.
  • De tijdlijn widget had een klein opmaakprobleem. Dit hebben wij opgelost.
  • In sommige gevallen kon de mobiele app crashen tijdens het uploaden van een bijlage. Deze bug hebben wij opgelost in de nieuwste versie van de mobiele app.
  • Het verwijderen van een groep terwijl hier nog een gesprek voor gepland stond had onvoorziene bijwerkingen. Dit hebben wij aangepast zodat het gesprek altijd zichtbaar blijft, zelfs als de groep verwijderd is.
  • De weergave van absenties was niet altijd correct. Dit hebben wij opgelost en deze weergave is nu altijd kloppend.
  • Er zaten nog een aantal kleine bugjes in de RSS dia van Infoscherm. Deze bugjes zijn ondertussen opgelost.
  • Via de web app was het mogelijk om via Beheer → Gebruikers gebruikers te filteren op groep. Wanneer er een groep werd ingevuld die niet bestaan dan bleef de tabel met gebruikers laden. Dit is opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Het is vanaf nu niet meer mogelijk om in 1 klik de rol Beheerder van een gebruiker af te nemen. Daarnaast is het vanaf nu niet meer mogelijk om de rol Beheerder van een gebruiker af te nemen op het moment dat dit de enige gebruiker is met de rol Beheerder.
  • Wij hebben een verbetering gemaakt aan de code verantwoordelijk voor het aanmaken of bewerken van een bericht in de berichtenbox. Hierdoor zou de code sneller en beter moeten werken.