Verbeterde gebruikerservaring - juni 2023

✅ Opgeloste problemen

• De versiecontrole werkt weer. Door een wijziging van Google werkte deze niet meer. Hierdoor konden wij niet meer controleren of de nieuwste versie was geïnstalleerd. We hebben dit opgelost door nu gebruik te maken van onze eigen instellingen.
  • Er waren problemen met het scrollen door de tijdlijn en gesprekkenplanner, deze zijn opgelost.
  • Er zijn verbeteringen doorgevoerd voor het openen van de app via een pushnotificatie.
  • Er is een bug verholpen waarbij het bewerken van een post met een lange titel in de iOS-tijdlijn problemen veroorzaakte.
  • Er zijn diverse kleine bugfixes en verbeteringen doorgevoerd om de gebruikerservaring te verbeteren.