Nog meer verbeteringen - juli 2023

✅ Opgeloste problemen

• In de iOS app kon het voorkomen dat het niet mogelijk was om te scrollen over lange tijdlijnberichten. Wij hebben een aanpassing gemaakt om te verzekeren dat het scrollen weer mogelijk is.
  • In sommige gevallen was een geüploade video niet meer geldig. Dit kon zorgen voor een crash van de mobiele app. Wij hebben een extra check toegevoegd om de video te valideren voor het afspelen.
  • De Android app kon crashen als er een verkeerde url werd gelinkt in een tijdlijnbericht. Dit is verholpen.
  • Wij hebben een klein foutje in de gesprekkenplanner opgelost.
  • Er zijn op verschillende plekken verbeteringen aangebracht in de code. Niet iets wat je als gebruiker direct kan merken maar het zorgt wel voor verbeterde stabiliteit van de app.