Ouders uitnodigen met een koppelcode

Ouders uitnodigen met een koppelcode voor individuele kinderen

Let op: deze stappen kun je alleen als beheerder uitvoeren. Hulp nodig? Neem contact met ons op!

1. Klik op Beheer.
  2. Klik op Ouderbrief genereren.
  3. Selecteer de leerlingen voor wie een ouderbrief gegenereerd dient te worden. Tip voor als je meerdere klassen lesgeeft: doe dit per klas.
  4. In deze brief staan de activatiecode en een link. De ouders dienen de link te volgen en zich te registreren met behulp van de koppelcode. Ze worden zo automatisch aan hun kind gekoppeld.

Voorbeeld ouderbrief