Inloggen in Klasbord Ouderapp

Er leiden meerdere wegen naar Rome en ook naar de Klasbord Ouderapp! Je kunt namelijk op verschillende manieren inloggen.

Via de app

1. Klik op aan de slag als Medewerker
  2. Kies voor Inloggen
  3. Vul de Organisatiecode in en klik op Verder

1. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen
  2. Je bent ingelogd en kunt aan de slag!

Het lukt me niet meer om in te loggen

Maak je gebruik van MOO en lukt het je niet om in te loggen, neem dan contact op met de ICT'er van je school. Log je op reguliere wijze in, lees dan verder.

Om in te kunnen loggen op Klasbord Ouderapp heb de volgende gegevens nodig:

• School/organisatie code
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Wanneer je één van deze gegevens niet meer weet, kun je die via de app gemakkelijk opvragen.

Organisatiecode of wachtwoord vergeten

Ben je de organisatiecode vergeten? Klik dan op  Organisatiecode vergeten. Je kunt je e-mailadres invullen. Vervolgens wordt er op zoek gegaan naar de school of scholen waar jij een account hebt. Je ontvangt een e-mail met de schoolcode(s). Heb je binnen enkele minuten nog geen mail ontvangen? Probeer het dan opnieuw.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op Wachtwoord vergeten. Je kunt je e-mailadres en de schoolcode invullen. Je ontvangt dan een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook hier geldt: binnen een paar minuten nog geen mail ontvangen? Probeer het dan opnieuw.

Via de Klasbord Ouderapp website

Je kunt ook inloggen via de website: ouderapp.klasbord.nl
Als je school gebruik maakt van MOO, kies je tijdens het inloggen op de knop Inloggen met MOO. Als je al bent ingelogd met je MOO-account, word je automatisch ook met dat account ingelogd op de website.
Maakt je school geen gebruik van MOO? Log dan in met de gegevens die je van school gekregen hebt.