Inloggen

Er leiden meerdere wegen naar Rome en ook naar de Klasbord Ouderapp! Je kunt namelijk op verschillende manieren inloggen.

Via de tegel in MOO

De ICT-Coördinator van de school heeft rechten om programma’s toe te wijzen in MOO in de vorm van tegels. Zo ook de tegel van van de Klasbord Ouderapp. Als deze is toegewezen aan de leerkrachten kun je de Klasbord Ouderapp bereiken via Programma's > Schoollinks. En dan kun je hem ook op de Startpagina van MOIO zetten. Wel zo makkelijk!

Via de Klasbord Ouderapp website

Je kunt ook inloggen via de website: www.ouderapp.klasbord.nl
Als je school gebruik maakt van MOO, kies je tijdens het inloggen op de knop Inloggen met MOO. Als je al bent ingelogd met je MOO-account, word je automatisch ook met dat account ingelogd op de website.
Maakt je school geen gebruik van MOO? Log dan in met de gegevens die je van school gekregen hebt.

Via de app

De derde optie is om het ouderportaal te openen via de app. Deze is te vinden in de appstore, de Google playstore, etc. Zoek op Klasbord Ouderapp en gij zult vinden! Het inlogscherm van de app ziet er exact hetzelfde uit als het inlogscherm op de website.