Documentenbibliotheek in de app - december 2023

✨ Nieuwe features

 • Het documentencentrum was al beschikbaar in de webversie van Klasbord Ouderapp. Nu kan je ook via de app makkelijk alle documenten bij elkaar bekijken.

  In samenwerking met een van onze Klasbord klanten hebben we het documentencentrum gemaakt. Afbeeldingen en documenten die via Klasbord Ouderapp gedeeld zijn vind je nu makkelijk bij elkaar in het documentencentrum. Het werkt vergelijkbaar met bijvoorbeeld Whatsapp. Je vindt alle bestanden die gedeeld zijn via Klasbord makkelijk bij elkaar. Je kan filteren op een type bestand, bijvoorbeeld een Word-document of een PDF-bestand. Ook kan je filteren op documenten van een specifieke groep.

  Er is ook een tabblad ‘media’ waar je gedeelde afbeeldingen vindt zodat je snel een foto kan opzoeken. Met de zoekbalk kan je zoeken op woorden in een tijdlijnbericht en zo de bijbehorende foto’s vinden. Met deze nieuwe functionaliteit hoef je niet de hele tijdlijn door te scrollen, maar kan je veel makkelijker en sneller vinden wat je zoekt.

✅ Opgeloste problemen

 • Er zijn kleine bugfixes gedaan aan het documentencentrum in de webversie.
 • Er zijn problemen met het verlopen van het refresh token verholpen.
 • Bij het bestellen van een Klasboek betaal je bij het verzenden naar een adres in Nederland geen verzendkosten. Woon je in België dan rekenen we wel verzendkosten. In sommige gevallen werden er toch verzendkosten gerekend bij Nederlandse adressen. Dit is opgelost.
 • Het koppelscherm in de app is mooier gemaakt.
 • In de tijdlijn van het webportaal werden geen video's getoond in het detail scherm, dit is opgelost.

🚀  Verbeteringen

 • Er is een technische verandering gemaakt aan hoe bijlage's en tijdlijnberichten aan elkaar gekoppeld zijn. Dit maakt het in de toekomst mogelijk om hetzelfde bestand aan meerdere tijdlijnberichten te koppelen.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.