Foto's uploaden verbeterd - mei 2024

✅ Opgeloste problemen

• Als je in de app foto’s ging uploaden, terwijl er op dat moment al een upload bezig was, kon het gebeuren dat er een fout werd veroorzaakt. Dit hebben we opgelost.
  • Er vinden 's nachts een aantal processen plaats zoals de synchronisaties van Klasbord met MOO en het geautomatiseerd opruimen van oude data. In sommige gevallen konden er fouten optreden in deze processen. We hebben optimalisaties uitgevoerd zodat deze processen beter verlopen.
  • Het was in sommige gevallen mogelijk om twee gebruikers in dezelfde Klasbord-omgeving te hebben met hetzelfde email adres door een fout in onze MOO synchronisatie. Dit hebben we opgelost.