Meerdere kinderen toevoegen

Binnen de Klasbord Ouderapp heb je als ouder een eigen account waar jouw kind(eren) aan gekoppeld is/zijn. Voor het koppelen van een kind aan jouw account heb je de activatiecode nodig. Deze staat op de ouderbrief die je van de school hebt ontvangen. Het koppelen kun je via de Klasbord Ouderapp op de smartphone doen of via de website.

Via de app

1. Klik op Mijn instellingen.
  2. Ga naar Mijn kinderen en klik op Nog een kind koppelen.
  3. Vul de activatiecode in die bij jouw kind hoort (deze activatiecode is te vinden op de ouderbrief. Let op: de activatiecodes zijn maar een maand geldig).
  4. Voer de geboortedatum van het kind in en klik op Kind koppelen.

Kind aan mijn account toevoegen via de website

1. Ga naar de website van Klasbord Ouderapp en log in met je account.
  2. Klik rechtsboven op Mijn profiel.
  3. Ga naar Mijn kinderen en klik vervolgens op de button Kind koppelen.
  4. Vul de activatiecode in die bij jouw kind hoort (deze activatiecode is te vinden op de ouderbrief. Let op: de activatiecodes zijn maar een maand geldig).
  5. Voer de geboortedatum van het kind in en klik op Kind koppelen.