Meerdere kinderen toevoegen aan je account

Binnen Klasbord Ouderapp heb je als ouder een eigen account waar jouw kind(eren) aan gekoppeld is/zijn. Voor het koppelen van een kind aan jouw account heb je de activatiecode nodig. Deze staat op de ouderbrief die je van de school hebt ontvangen. Het koppelen kun je via Klasbord Ouderapp op de smartphone doen of via de website.

Via de app

1. Klik in het menu op Instellingen.
  2. Ga naar Mijn kinderen en klik op het plusteken(+)
  3. Vul de koppelcode in die bij jouw kind hoort (deze koppelcode is te vinden op de ouderbrief. Let op: de koppelcodes zijn maar een maand geldig).
  4. Klik op Koppelen.

Kind aan mijn account toevoegen via de website

1. Ga naar de website van Klasbord Ouderapp en log in met je account.
  2. Klik rechtsboven op je eigen naam.
  3. Ga naar Mijn kinderen en klik vervolgens op de knop Kind koppelen.
  4. Vul de koppelcode in die bij jouw kind hoort (deze koppelcode is te vinden op de ouderbrief. Let op: de activatiecodes zijn maar een maand geldig).
  5. Klik op Koppelen.