Bijlages verbeterd - juli 2024

✅ Opgeloste problemen

• We hebben een update doorgevoerd aan het systeem dat notificaties verstuurd. Zo gebruiken we hiervoor de nieuwste manier van communiceren. We hebben uitgebreid getest of dit in zowel de nieuwe als de oude versie van de app correct werkt.
  • Het kon voorkomen dat wanneer een gebruiker overstapte van de oude app naar de nieuwe versie van de app, deze gebruiker dubbel geregistreerd stond in onze database. Dit probleem is verholpen, dit zou er voor moeten zorgen dat nieuwe overstappers geen dubbele notificaties ontvangen.
  • Bijlages met bepaalde speciale tekens (waaronder ``) zijn niet te openen in de mobiele app. Dit hebben wij aangepast.
  • Leerkrachten konden de resultaten van een intekenverzoek bij een schoolbreed bericht niet inzien. Dit is vanaf nu wel mogelijk.

🚀  Verbeteringen

• Er is een verbetering doorgevoerd aan de notificatie mails omtrent de tijdlijn.