Je wachtwoord resetten

Als je het wachtwoord bent vergeten kun je die resetten via de Klasbord Ouderapp op de telefoon of via de website.

Via de app

1. Open de app.
  2. Klik op Wachtwoord vergeten?
  3. Vul de schoolcode en je e-mailadres in en klik vervolgens op Verzenden.
  4. Nadat je op verzenden hebt geklikt ontvang je een e-mail.
  5. Klik op de link in de e-mail en kies een nieuw wachtwoord. Dit nieuwe wachtwoord dien je twee keer in te voeren.
Je kunt vanaf nu met je e-mailadres en het zojuist gekozen wachtwoord inloggen. Met dezelfde gegevens is het ook mogelijk om in te loggen op de computer via de website.

Via de website

1. Ga naar de website.
  2. Klik op Vergeten? (Tip: Zie je deze tekst niet staan? Zorg ervoor dat het tekst vak bij wachtwoord leeg is, dan zal de knop Vergeten? vanzelf tevoorschijn komen.
  3. Vul de schoolcode en je e-mailadres in en klik vervolgens op Verzenden.
  4. Nadat je op verzenden hebt geklikt ontvang je een e-mail. Klik op de link in de e-mail en kies een nieuw wachtwoord. Dit nieuwe wachtwoord dien je twee keer in te voeren.
Je kunt vanaf nu met je e-mailadres en het zojuist gekozen wachtwoord inloggen. Met dezelfde gegevens is het ook mogelijk om in te loggen op je mobiele telefoon via de Klasbord Ouderapp.