Schermen toevoegen aan Infoscherm

Vanuit de Infoschermpagina kun je ervoor kiezen om schermen toe te voegen aan Infoscherm. Dit kan d.m.v. de schermregistratie. Een scherm kan pas worden toegevoegd nadat er een kanaal met dia's aangemaakt is.

  • Schrijf de schermcode op.
  • Ga naar Klasbord Ouderapp en log in.
  • Navigeer via het menu naar Infoscherm.
  • Klik op de knop scherm toevoegen.
  • Ga naar deze website. Je vindt hier de stappen om een scherm toe te voegen en de benodigde verificatiecode.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.