Berichten

Ouders/verzorgers die gekoppeld zijn aan een kind kunnen berichten sturen naar medewerkers van de school. Ouders/verzorgers die enkel aan groepen gekoppeld zijn kunnen berichten sturen naar leerkrachten van hun groepen.

• Ga linksboven naar Berichten of ga in de app via het menu naar Berichten.
  • Je komt dan in onderstaand scherm, waar je een overzicht ziet van je verzonden en ontvangen berichten.

Een nieuw bericht maken

1. Klik op Nieuw bericht.
  2. Geef een titel op en schrijf je bericht.
  3. Je kunt reacties inschakelen of uitschakelen.
  4. Voeg eventueel een bestand of afbeelding toe.
  5. Zoek in de zoekbalk naar de groep of gebruiker naar wie je het bericht graag wil sturen.
  6. Klik op Verzenden of klik op Bericht publiceren indien je met de app werkt.