Een gesprek met de leerkracht plannen en terugzien

Op de pagina Gesprekken worden ouders door de leerkracht uitgenodigd voor oudergesprekken. Afhankelijk van de keuze van de leerkracht word je uitgenodigd op een door hem/haar gekozen datum en tijdstip, of kun je als ouder zelf een datum en tijdstip doorgeven.

Hieronder zie je een overzicht met alle gespreksrondes. Dit is een voorbeeld van een gespreksronde waarbij de ouder zelf een datum en tijdstip kan kiezen. Het gesprek staat op Nog te plannen en de inschrijvingsperiode is van 4 februari tot 10 februari. Dit betekent dat je je na 10 februari niet meer kan inschrijven voor een gesprek.

1. Klik op Selecteer gespreksmoment.
  2. Kies het moment dat jouw voorkeur heeft en klik deze aan.
  3. Bij Gesprek komen nu de datum, het tijdstip, de betreffende leerkracht(en) en het lokaal te staan.
  4. Nog te plannen wijzigt zich vanzelf in Gepland.
  5. Blijkt deze dag of dit tijdstip je toch niet goed uit te komen? Klik dan op het potlood en wijzig de datum/het tijdstip. In de app doe je dit door te klikken op Gespreksmoment wijzigen. Dit kan nog gedurende de hele inschrijvingsperiode.