Mijn kind absent melden

Onder het kopje Absentiemeldingen kun je je kind(eren) absent melden op school. Ook zie je er een overzicht van alle absentiemeldingen die gedaan zijn.

Een nieuwe absentiemelding doen

• Klik op  Nieuwe absentie, of indien je de app gebruikt rechtsonder op +.
  • Vink het betreffende kind aan.
  • Daaronder is ruimte voor een toelichting. Deze is verplicht. Dit kan bijvoorbeeld zijn ''ziek'' of ''tandarts''.
  • Geef de datum van afwezigheid aan.
  • Klik op Verzenden.

Beter melden

• Je kind weer beter melden kan niet via de knop Absentiemeldingen. Het beter melden gebeurt volgens de richtlijnen die de school heeft opgesteld.