Video's toevoegen aan tijdlijnbericht - januari 2021

18 januari

Vanaf nu is het mogelijk om video's toe te voegen aan de tijdlijnberichten binnen de Klasbord Ouderapp

Video's

  • Video's kunnen geüpload worden aan een tijdlijnbericht in de mobiele app.
  • Video's kunnen worden afgespeeld in de mobiele app en in het Klasbord Ouderapp webportaal.
  • Video's zijn gelimiteerd tot 10 MB per stuk.
  • Een gebruiker kan maximaal 200 MB per week uploaden aan video's.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.