Video's toevoegen aan een tijdlijnbericht

Maak je tijdlijnbericht nog levendiger door een video toe te voegen!

Video's kunnen worden toegevoegd aan een tijdlijnbericht. Dit kan op dit moment alleen nog via de mobiele app. De video's worden op het device eerst omgezet naar het juiste formaat en vervolgens doorgestuurd naar onze server.

Let op: Zorg dat je een wifi-verbinding hebt als je de video toevoegt aan het bericht. Anders ben je misschien zo door je datalimiet heen!

1. Op dit moment kunnen filmpjes worden afgespeeld in de mobiele app en in het SchoolWapps webportaal. Als een tijdlijnbericht wordt geüpload naar de website, zullen de video’s bij het bericht niet getoond worden.

Hoe het werkt

1. Ga in de Klasbord Ouderapp naar de tijdlijn
  2. Klik rechtsonder op +
  3. Klik op Foto/video toevoegen
  4. Klik op Selecteer video's
  5. Als er wordt gevraagd om toegang tot foto's, media en bestanden op je apparaat, sta dit dan toe
  6. Zoek de gewenste video en selecteer deze
  7. De video verschijnt. Een handig detail is dat je ook direct ziet hoeveel procent je van je wekelijkse video limiet gebruikt!
  8. Klik op Plaats bericht
  9. De video is nu zichtbaar op de tijdlijn