Voorbeeld van de aankondigingsbrief

Om ouders op de hoogte te stellen van jullie keuze om met Klasbord Ouderapp te gaan werken, hebben we alvast een tekst voor je klaargezet!

Aankondigingbrief Klasbord Ouderapp

Beste ouder(s)/verzorger(s),

We gaan op onze school gebruik maken van het ouderportaal en de app van Klasbord Ouderapp. Hiermee houden we je op de hoogte van actualiteiten op school. Om de informatie in Klasbord Ouderapp te kunnen bekijken heb je een account nodig. Binnenkort ontvang je een brief met daarin een activatiecode waarmee je een account kunt aanmaken en je kind(eren) kunt koppelen.

Wat is Klasbord Ouderapp?

Klasbord Ouderapp maakt de communicatie tussen school en ouders eenvoudig en overzichtelijk en biedt een legio aan mogelijkheden. Via de interactieve tijdlijn en groepskalender ben je altijd op de hoogte van actualiteiten van de groep(en) van je kind(eren). De handige app biedt ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor activiteiten, oudergesprekken en je kunt gemakkelijk je kind(eren) absent melden. Je bepaalt als ouder zelf welke notificaties je wel of niet ontvangt.

Kortom, met de app ben je nog nauwer betrokken bij de schoolwereld van je kind(eren). De app draait op smartphones en tablets en is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

Wij wensen je alvast veel plezier!

Met vriendelijke groet,

Het schoolbestuur

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.