Overstappen van Klasbord Editie 2019

Klasbord heeft een opvolger: Klasbord Ouderapp! Met deze vernieuwde app bieden we leraren gratis een veilige en afgeschermde app om met ouders te communiceren, foto's en video's te delen en meer. Hoogste tijd om over te stappen!

Wanneer moet ik overstappen?

Vanaf 1 augustus is het niet langer mogelijk om nieuwe groepen aan te maken en nieuwe berichten te plaatsen in Klasbord Editie 2019. Daarom is het belangrijk om over te stappen naar Klasbord Ouderapp.

Ik wil overstappen naar Klasbord Ouderapp

Als je wilt overstappen, dan kun je het beste met een schone lei beginnen. Je maakt een nieuwe Klasbord Ouderapp-omgeving aan voor jezelf, of voor je school, en je nodigt ouders eenvoudig uit met een unieke code. Vanaf het moment dat ouders zich met deze code aanmelden kun je direct beginnen met communiceren. Wil je gebruik maken van een LAS-koppeling (bijv. met ParnasSys, ESIS, etc.) zodat je collega's, groepen en leerlingen automatisch in Klasbord Ouderapp komen, dan lees je hier meer over deze koppeling.

Beginnen met Klasbord Ouderapp

Groepen, gebruikers en berichten importeren uit Klasbord editie 2019

Beginnen met Klasbord Ouderapp zonder import

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.