Groepen en berichten importeren uit Klasbord Editie 2019

Als je overstapt van Klasbord Editie 2019, en je wilt gebruikers en berichten meeverhuizen, dan kun je gebruik maken van onze overstap-tool.

De overstap-tool is vanaf eind april 2021 beschikbaar. Klik hier om een bericht te ontvangen wanneer deze beschikbaar is of begin alvast met een nieuwe Klasbord Ouderapp-omgeving.

In het kort doorloop je hiervoor de volgende stappen:

1
Maak een nieuwe Klasbord Ouderapp-account aan en maak een nieuwe groep aan
2
Importeer gebruikers en berichten uit je bestaande Klasbord Editie 2019-groep
3
Ouders (en evt. collega's) uit die groep ontvangen een bericht met een link om direct lid te worden van jouw groep in Klasbord Ouderapp

Nieuwe groep aanmaken in Klasbord Ouderapp

1. Download Klasbord Ouderapp uit de App Store of Play Store of ga naar ouderapp.klasbord.nl.
  2. Log in of registreer jezelf als je nog geen account hebt
  3. Klik in het menu op Groepen en klik op + om een nieuwe groep aan te maken
  4. Geef je groep een naam

Gebruikers en berichten importeren uit Klasbord Editie 2019

De stappen om gebruikers en berichten te importeren in Klasbord Ouderapp volgen in april 2021. Klik hier om een bericht te ontvangen wanneer de overstap-tool beschikbaar komt. Zin om alvast een kijkje te nemen in Klasbord Ouderapp? Meld je gratis aan!