Zelf groep toevoegen als leerkracht - maart 2021

🚀  Verbeteringen

• Bij tijdlijnberichten zijn de titel en tekst vanaf nu optioneel. Zo kun je bijvoorbeeld alleen een bericht of alleen een foto delen zonder dat je een titel hoeft in te voeren. Je moet wel minimaal een titel of een tekst of een afbeelding/video plaatsen.
  • We hebben de sortering van de berichtenbox verbeterd. Ongelezen berichten en berichten met ongelezen reacties staan nu altijd bovenaan. Ook heb je nu de mogelijkheid om alleen ongelezen berichten en berichten met ongelezen reacties weer te geven.
  • Als leerkracht is het vanaf nu mogelijk om zelf een nieuwe groep aan te maken. Je vindt deze optie bij “Mijn groepen”.
  • Als je je website hebt gekoppeld aan Klasbord Ouderapp, dan worden tijdlijnberichten met een video vanaf nu ook correct weergegeven op je site.

âś…  Opgeloste problemen

• In de fotodia van Infoscherm is een bug opgelost waarbij de duur van de afbeelding niet goed werd weergegeven in de preview.
  • Als je gebruikt maakt van het webportaal met de browser Firefox wordt vanaf nu in de dropdowns het juiste lettertype weergegeven.
  • De oranje waarschuwingsbalk in de iOS-app leidt je vanaf nu weer naar de Klasbord Ouderapp in de App Store.
  • In de iOS-app was het niet mogelijk om naar beneden te scrollen over een foto heen. Dit is opgelost.
  • Als je telefoon te weinig geheugen vrij heeft om een video te uploaden crasht de app niet langer.