Nieuwe standaardachtergrond bij Infoscherm - april 2021

🚀  Verbeteringen

 • Klikbare links in de mobiele app
  URLs (of links) zijn vanaf nu klikbaar in de mobiele apps. Op deze manier is het makkelijker om een link naar bijv. een site of een online formulier te delen met ouders en hoeven zij de link niet langer zelf te kopiëren en plakken.
 • Namen van andere ontvangers zien bij verzonden berichten
  Het is vanaf nu mogelijk om als leerkracht bij verzonden berichten te zien aan welke andere ontvangers het bericht is verstuurd. 
 • Nieuwe standaardachtergrond bij Infoscherm
  Als je gebruik maakt van onze narrowcasting-functie, Infoscherm, dan kun je vanaf nu genieten van onze nieuwe standaardachtergrond. Deze zal alleen worden toegevoegd bij nieuwe kanalen; bij bestaande kanalen blijft de oorspronkelijke achtergrond gewoon staan.

✅  Opgeloste problemen

 • Infoscherm update zichzelf automatisch naar de laatste versie; hierdoor is het niet langer nodig Infoscherm handmatig te verversen.
 • Bij het versturen van een lang bericht via de berichtenbox (met meerdere alinea’s) werden deze alinea’s niet gerespecteerd in de mobiele app. Dit hebben we met deze update gefixt.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.