Kanalen beheren

Op de Infoscherm pagina in de Klasbord Ouderapp vind je een overzicht met al jouw Infoscherm kanalen en schermen. Vanuit dit overzicht kan je de kanalen inzien, aanpassen en aanmaken. Ook kan je vanuit het overzicht kiezen om schermen toe te voegen aan Infoscherm door middel van de schermregistratie.

Kanaal aanmaken en bewerken

Bij het aanmaken van een kanaal kun je kiezen voor de naam van het kanaal, een mededeling in de zijbalk van het kanaal, maar ook voor de kleuren van de tekst, de achtergrondafbeelding en een afbeelding aan de zijkant van de dia's. De instellingen die je doet zullen op alle dia's van het kanaal worden toegepast.

Bewerk het kanaal door op het tandwiel te klikken naast het kanaal onder Mijn kanalen