Beheerfuncties vanuit de app - mei 2021

🚀  Verbeteringen

• Beheerfuncties vanuit de app
    We gaan steeds meer beheerfuncties ook naar de mobiele apps brengen zodat je als beheerder eenvoudiger en sneller de meest voorkomende handelingen kunt uitvoeren. Als eerste maken we het mogelijk om in te stellen of nieuwe collega's automatisch worden goedgekeurd of niet, en of zij zelf groepen aan mogen maken.

Welke beheerfuncties zou je graag nog meer vanaf de app willen doen? Laat het ons weten via ons productbord!
  • Klikbare links in de mobiele app verbeterd
    Vanaf nu kun je ook vanuit de app links uit Berichten openen, net zoals vanaf de tijdlijn.

✅  Opgeloste problemen

• Er is een probleem opgelost met de push notificaties. Als er nu op de push notificatie wordt geklikt zal deze je doorsturen naar het juiste scherm en niet meer naar de tijdlijn.