Updates Juni 2021

✨ Nieuwe features

• Importeer groepen, gebruikers en berichten uit Klasbord Editie 2019 (beta)
    Het is vanaf nu mogelijk om gebruikers, groepen en berichten te importeren in Klasbord Ouderapp! Hiermee maak je de overstap voor ouders een stuk makkelijker. Op deze pagina lees je meer over het overstappen van Klasbord Editie 2019 naar Klasbord Ouderapp.

Let op: de importfunctie is momenteel nog in béta. Dat houdt in dat we deze op verzoek beschikbaar kunnen stellen en je aanbieden hierbij te helpen, en op die manier willen toetsen of de importfunctie voldoet aan jouw verwachting. Neem contact op met ouderapp@heutink-ict.nl om deze functie voor jouw omgeving aan te laten zetten.

🚀  Verbeteringen

• Schoolcode wordt Organisatie- of schoolcode
    Omdat Klasbord Ouderapp ook buiten het onderwijs steeds meer gebruikt wordt in (bijv. in kinderopvangcentra) dekte de term 'Schoolcode' de lading niet langer en schept dit bij opvang verwarring. Om die reden hernoemen we deze op het inlogscherm en in de brieven naar 'Organisatie- of schoolcode'.

✅  Opgeloste problemen

• Er is een probleem opgelost met de berichtenbox. Dit zou er voor moeten zorgen dat de berichtenbox sneller reageert in het geval er zeer veel ontvangers zijn.