Links toevoegen voor ouders

Je kunt in Klasbord Ouderapp links naar websites toevoegen. Daarmee kun je de ouders op een eenvoudige manier toegang geven tot websites die voor hun belangrijk kunnen zijn. Denk aan de website van de school, of van het bestuur. Je kunt dat aanvullen met je eigen voorbeelden.

• Klik in Klasbord Ouderapp op de navigatiebalk op Links
  • Klik op Nieuwe link.
  • Vul de naam van de website, eventueel een korte omschrijving en de url van de website in en klik op Opslaan
  • Met het tandwieltje op de knop kun je de gegevens aanpassen.