Mijn profiel aanpassen

Je kunt in Klasbord Ouderapp je profiel aanpassen. Dat bevordert de herkenbaarheid, bijvoorbeeld voor de ouders. Gegevens uit jouw profiel (je naam en foto bijvoorbeeld, zijn zichtbaar voor de ouders van je groep.

• Klik rechtsboven op je naam en kies in het menu voor Mijn profiel.
  • Je kunt hier je gegevens, je foto en je wachtwoord aanpassen. Als je MOO gebruikt, kun je je wachtwoord hier niet aanpassen. Je dient je wachtwoord te veranderen in MOO.