Mijn privacy instellingen bekijken en aanpassen

Volgens de privacywetgeving (AVG) moeten ouders en leerkrachten duidelijk toestemming geven voor het publiceren van foto's waarop zij herkenbaar in beeld zijn. Zonder die toestemming mag het beeldmateriaal niet op de website, op social media en dergelijke getoond worden.

• Klik rechtsboven op je naam en kies in het menu voor Mijn Privacy instellingen
  • Maak jouw keuzes en klik op Opslaan

Je kunt op elk moment jouw keuzes aanpassen.