Mijn aanmeldingshistorie bekijken

Wil je een overzicht zien van de aanmeldingen die zijn gedaan voor jouw account?

  • Klik rechtsboven op je naam en kies in het menu voor Aanmeldhistorie.

In het overzicht zie je de laatste tien inlogpogingen van jouw account. Hier kun je zien wanneer en met welk IP-adres er is ingelogd.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.