Uitloggen uit Klasbord Ouderapp

App

Als je wilt uitloggen uit Klasbord Ouderapp, klik je linksboven op het menu en kies je de optie Accounts.


Klik vervolgens op het uitlog icoontje naar het account dat je wilt uitloggen.

Webportaal

Als je wilt uitloggen uit Klasbord Ouderapp, klik je rechtsboven op je naam en kies je in het menu de optie Uitloggen.

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.