Hoe maak ik een nieuwe organisatie aan in de Klasbord Ouderapp?

Ga naar ouderapp.klasbord.nl of download de mobiele app van de Klasbord Ouderapp. Klik op Registreer. Kies voor Beginnen als school of opvang. Kies vervolgens wat voor een soort organisatie je bent. Kun je jouw school/ organisatie niet vinden? Kies dan voor de optie Overig, en druk op Klik hier om een nieuwe organisatie aan te maken

Vul in het volgende veld de naam van de organisatie in, en kies een organisatie- of schoolcode. Deze code dient zelf verzonnen te worden. Dit is tevens de code die gebruikers nodig hebben om in te loggen op het ouderportaal. Maak deze dus niet te moeilijk. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in, en controleer in de laatste stap de ingevulde gegevens. Vergeet niet een vinkje te zetten in het vakje ‘Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’. Klik op Registreer, en de nieuwe organisatie is aangemaakt!