Hoe koppel ik medewerkers of ouders handmatig aan een groep?

Dit kan alleen op de computer.

Stap 1. Ga naar Beheer > Gebruikers en selecteer de medewerker of ouder waar het om gaat. Je komt dan in het volgende scherm:

Stap 2. Navigeer naar het kopje ‘Groepen'.  Waar ‘Zoek een groep’ staat, kun je de groep zoeken waar je de persoon aan wilt koppelen. Vervolgens kun je selecteren wat voor type relatie iemand moet krijgen binnen de groep.

Stap 3. Klik op ‘Groep koppelen’, daarna is de gebruiker gekoppeld aan een groep.