Waar vind ik de organisatie code?

De organisatiecode is altijd bekend bij de school en staat op de ouderbrief die je hebt ontvangen voor het inschrijven. Je kunt de organisatiecode ook opvragen via het systeem. Dit kan via de website en via de Klasbord Ouderapp. Dit kan echter alleen als je al een Klasbord Ouderapp account hebt.

De organisatiecode ontvang je via de mail wanneer je account registreert via een koppelcode.

Organisatiecode achterhalen via de app of de website
  1. Open de Klasbord Ouderapp of de website
  2. Klik op “Organisatie- of schoolcode vergeten” (Tip: Je kunt hier alleen op klikken als je niet ingelogd bent).
  3. Vul je e-mailadres in en klik op Verzenden. Vervolgens ontvang je een e-mail met de organisatiecode.