Verbetering aan absentiemails -september 2021

🚀 Verbeteringen

• Zie bij de absentiemails ook de groep(en) van degene die absent is gemeld
  • De terug-knop in Android sluit niet langer de applicatie, maar gaat terug naar de vorige pagina

✅ Opgeloste problemen

• Het was tijdens het registreren niet mogelijk om bijvoorbeeld de ‘ë' te gebruiken. Dit is opgelost. Vanaf nu zijn alle letters (inclusief puntjes, streepjes, etc.) toegestaan.
  • Het inklappen van de reacties op een tijdlijn bericht werkte niet goed in het webportaal. Dit is opgelost.
  • In sommige gevallen werd er na het inloggen in de Android-app een foutmelding getoond. Deze foutmelding is verholpen.
  • Er is een foutmelding verholpen welke optrad tijdens het aanpassen van de rol van een groepslid via de mobiele app.
  • Als er via het webportaal een bericht via de berichtenbox werd verstuurd naar alle groepen, en de leerkrachten werden vervolgens handmatig verwijderd als ontvanger van dit bericht, werd automatisch de hele groep verwijderd. Dit is aangepast.
  • Gebruikers van de iOS-app moesten bij het plaatsen van een commentaar twee keer op Plaatsen drukken. Dit is aangepast zodat dit nog slechts een keer hoeft.
  • Als er via de Absentiemelder in de iOS-app een leerling werd toegevoegd was deze niet zichtbaar na selecteren. Dit is aangepast.
  • Het was niet mogelijk om de 'Wachtwoord vergeten' functionaliteit te gebruiken in het webportaal als de gebruiker Safari gebruikt op een Mac en daarnaast ook de wachtwoordkluis gebruikt van Safari. Dit is aangepast.
  • Het was mogelijk om bepaalde pagina’s in de mobiele app (per ongeluk) twee keer te openen. Dit is opgelost.