Kan ik het Klasboek zelf samenstellen?

Ja. Je bepaalt zelf welke foto’s en berichten er in het boek komen te staan. Je kan het boek samenstellen in de app of via de computer. Bij het samenstellen selecteer je gemakkelijk een foto of bericht door deze aan te vinken.
Wil je het volledige bericht (tekst en foto’s) toevoegen aan het fotoboek, dan kan je ook het schuifje aanzetten. Dan worden alle foto’s en de bijbehorende tekstberichten geselecteerd voor in het boek.