Ik kan geen foto’s opslaan of uploaden op mijn iPhone of iPad

Heutink ICT Ouderapp moet toestemming krijgen op een apparaat om de foto bibliotheek te benaderen. Wanneer de app geen toestemming heeft gekregen krijg je hier een melding van. Je kunt zelf deze toestemming aanpassen in de instellingen van het apparaat.

• Sluit Klasbord Ouderapp en open de instellingen op je iPhone of iPad:

• Scroll naar benden bij de instellingen tot je de instellingen van Klasbord Ouderapp ziet staan. Klik deze aan:

• Controleer eerst of Camera hier aangevinkt is. Klik daarna op Foto’s:

• Zorg dat Alle foto’s is aangevinkt: