Makkelijker lange teksten toevoegen - oktober 2021

✅  Opgeloste problemen

• Er zijn aanpassingen gemaakt om crashes van de app te voorkomen.
  • We hebben verbetering gemaakt om te voorkomen dat gebruikers worden uitgelogd.
  • Voor beheerders: groepen die worden aangemaakt door middel van een EDEXML import krijgen nu ook automatisch een groepscode.

🚀  Verbeteringen

• Het is vanaf nu mogelijk om via de mobiele app direct naar een afbeelding of video te gaan. Hierdoor hoeft je minder vaak te klikken om een foto of video full screen te bekijken.
  • In de mobiele app zijn de invoervelden voor een tijdlijnbericht en bericht vergroot waardoor je gemakkelijker langere teksten kunt invoeren.
  • Bij meerdaagse kalenderitems is ‘tot' vervangen door 'tot en met’.
  • Voor beheerders: je kunt nu een activatiemail sturen naar een nieuwe gebruiker d.m.v. een knop in plaats van een vinkje.