Verbeteringen aan het actiecentrum - januari 2022

✅  Opgeloste problemen

• De lay-out van de weerbericht dia op Infoscherm is verbeterd.
  • Er zijn verbeteringen gemaakt aan het nieuwe actiecentrum van de tijdlijn.
  • In een specifiek geval was het mogelijk dat ‘wachtwoord vergeten’ optie niet werkte. Dit is opgelost.
  • Voor beheerders: er is een verbetering gemaakt aan het overzicht van groepen dat voor de beheerder zichtbaar is.

🚀  Verbeteringen

• De beveiliging van het registratieproces is verbeterd. Wanneer nieuwe gebruikers (ouders en medewerkers) zich voor het eerst aanmelden (registreren) moeten zij hun e-mail adres bevestigen.
  • De weergave van de datum bij tijdlijnberichten is aangepast. Bij berichten die tot een week geleden zijn geplaatst tonen we ‘5 dagen geleden’. Oudere berichten worden nu met de specifieke datum getoond.
  • Het is nu mogelijk om harde enters (Shift+Enter) te gebruiken bij het opstellen van de inhoud van een bericht op het webportaal.
  • Kleine afbeeldingen op de afbeeldingen dia van Infoscherm worden nu standaard vergroot aangepast. Kleine afbeeldingen worden nu uitvergroot.
  • Voor beheerders: filters in gebruikerslijst op het webportaal worden nu onthouden binnen dezelfde sessie.
  • Voor beheerders: er is een nieuw filter beschikbaar in de gebruikerslijst waarmee je gemakkelijk een overzicht maakt van leerlingen waaraan nog nog geen ouders gekoppeld zijn.