Groepcode delen via Whatsapp - januari 2022

✅  Opgeloste problemen

Alleen maar verbeteringen dit keer 🥳

🚀  Verbeteringen

  • Het is nu ook mogelijk om tijdlijnberichten te doorzoeken vanuit het webportaal!
  • We hebben het makkelijker gemaakt om mensen uit te nodigen met een groepscode via de mobiele app. Je kunt een uitnodiging nu rechtstreeks delen via bijvoorbeeld WhatsApp. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de groepscodebrief naar je email-adres te versturen, zodat je hem via je computer kunt uitprinten en daarna kunt uitdelen.
  • Voor beheerders: we hebben verbeteringen gemaakt aan de manier waarop je gebruikers kunt toevoegen aan groepen in de mobiele app.
  • Voor beheerders: via de MOO-koppeling of EDEXML import worden gebruikers automatisch toegekend aan de groepen zoals dat in het LAS is vastgelegd. We hebben een verbetering gemaakt aan de relatie tussen een gebruiker en een groep waardoor je hier nu ook van af kunt wijken.
  • Voor beheerders: we hebben gemerkt dat er bij het importeren van een EDEXML bestand, soms fouten werken gemaakt doordat er het LAS was gewijzigd of er incomplete bestanden werden gebruikt. Om inconsistenties te voorkomen zijn er extra waarschuwingen ingebouwd.
  • Voor beheerders: met de webpagina dia van Infoscherm is het mogelijk om een (deel) van een externe website op een dia te weer te geven. Door beveiligingsmaatregelen staan veel websites dit niet meer toe. We hebben een waarschuwing ingebouwd om beheerders hierop te wijzen.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.