Verbeterd inlogscherm - februari 2022

✅ Opgeloste problemen

• We hebben een probleem opgelost met het toevoegen van afbeeldingen op oudere iOS versies.
  • Bij sommige klanten stond ten onrechte een verkeerde vraag bij de privacy instellingen. Dit hebben we opgelost.

🚀  Verbeteringen

• We hebben het inlogscherm van de app verbeterd waardoor het voor ouders en medewerkers nu duidelijker is hoe ze moeten inloggen.
  • Wanneer je de e-mail verificatie start via de app maar afrond op een ander apparaat, omdat je daar je daar de verificatiemail opent, kun je via de app nu gemakkelijker terug naar het loginscherm.
  • Als je een gespreksronde aanmaakt waar meer leerlingen dan gespreksmomenten inzitten, dan krijg je hier nu een waarschuwing over.
  • Als je naar de gesprekkenplanner gaat, krijg je nu een mooiere melding wanneer er geen actuele gespreksrondes zijn.
  • De push notificaties over het moeten goedkeuren van gebruikers werken nu op zo’n manier dat een tweede melding de vorige vervangt.