Absentiemeldingen en opstartscherm - april 2022

✨ Nieuwe features

• Indien nodig kunnen gebruikers nu ook hun eigen account verwijderen via de mobiele app.

✅ Opgeloste problemen

• Leerkrachten en beheerders kunnen nu een absentiemelding van vorig schooljaar verwijderen.
  • In sommige gevallen was het voor iPad gebruikers, niet mogelijk om video’s te uploaden. Dit probleem is opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Het opstartscherm op iOS is aangepast.
  • Aanpassingen om de te voorkomen dat de app onbereikbaar raakt
  • De tekst van de ouderbrieven/groepscodebrieven zijn aangepast zodat deze weer aansluiten bij onze vernieuwde inlogpagina.
  • Infoscherm: bij de mededelingen dia kan de gebruiker nu zelf het formaat van de afbeelding aanpassen.

📖 Overig

Afgelopen tijd hebben we ook veel tijd besteed aan Klasboek. Wij hebben een aantal aanpassingen gemaakt n.a.v. feedback van de pilot met een aantal van onze klanten. Ruim voor de zomervakantie gaan we Klasboek lanceren voor het grote publiek