Snelheidsverbeteringen berichtenbox en meer - mei 2022

✅  Opgeloste problemen

• We hebben snelheidsverbeteringen doorgevoerd aan de berichtenbox.
  • Het notificatie overzicht in de app liet altijd alle notificaties zien, zelfs al had de gebruiker aangegeven alleen ongelezen notificaties te willen zien. Dit is nu opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Tijdens een EDEXML import worden de groepen vanaf nu gematcht op basis van de zogenaamde source key van de groep. Dit zorgt ervoor dat wanneer de naam van de groep is aangepast is het LAS deze toch gematcht kan worden in Klasbord Ouderapp.
  • Het is vanaf nu mogelijk om een absentiemelding te verwijderen voor 1 leerling wanneer er via dezelfde absentiemelding meerdere leerlingen absent gemeld zijn.
  • Als een ingelogde gebruiker een groepscode gebruikt van een andere organisatie wordt daar nu netjes een melding weergegeven dat deze code voor een andere organisatie is.
  • Tijdens het aanmaken van een tijdlijnbericht werd de preview van bijgevoegde foto’s niet altijd correct weergegeven. Dit is opgelost.
  • De notificatie instellingen in het webportaal maken nu ook gebruik van iconen in plaats van switches (schuifjes).